Gulag İçin Kazandıran Taktikler – Call of Duty Warzone

Call of Duty Warzone - Gulag Kazandıran Taktikler

Battle Royale oyunlarda öldükten sonra haritaya yeniden doğmayı Apex Legends başlatmış olsa da Call of Duty Warzone bu trendi geliştirdi diyebiliriz. Ölen takım arkadaşlarınızdan birini ‘satın alarak’ canlandırmanın yanında Gulag’da 1v1 bir maç kazanarak da yeniden doğabilirsiniz. Modern Warfare’deki Gunfight gibi olan Gulag, siz ve ölü başka bir oyuncunun rekabet ettiği bir maç olarak tanımlanabilir. Maça girdiğinizde oyun size rastgele bir silah veriyor ve bu maçı kazanan oyuna geri dönmeye hak kazanıyor.

Gulag bölümünde şansınızı artırabileceğiniz bazı belli başlı yollar olsa da takım arkadaşlarınızla her maç işinize yarayabilecek özel bir taktik de var.

Peki nedir bu taktik?

Oyunda öldükten ve Call of Duty Warzone Gulag’a gönderildikten sonra arenada maç sırasının size gelmesi için beklemeniz gerekebilir. Eğer bu olursa, ikinci kat balkonundan aşağıdaki maçı izleyebiliyorsunuz. Bu, eğer takım arkadaşlarınızdan biri yarışıyorsa işinize yarayabilir ve ona düşmanın nerede olduğunu söyleyebilirsiniz. Bunun yanında yerden aldığınız taşları aşağı fırlatabilirsiniz. Bu oyunculara fiziksel hasar vermese de dikkat dağıtmak için kullanılabilir.

Klipte, bir oyuncu rakibini parlak renkli bir spreyle işaretliyor. Ardından, ikisi Gulag’da maça gittiğinde, rakibi karanlık alanlarda ve gölgelerde görmek çok daha kolay hale geliyor. Tabii ki, bu sadece rakibinizin kim olacağını bildiğinizde işe yarayacak bir şey.

Yani, 1v1’i bekleyen çok sayıda insan varsa, bu strateji de işe yaramaz. Ancak hala mümkün olduğu kadar çok oyuncuya boya püskürtebilirsiniz, ancak elbette hangi rakiple savaşacağınızı tahmin etmenin kesin bir yolu yok. Kiminle karşı karşıya olduğunuzu biliyorsanız, onlara doğru yürüyün, görülmesi kolay  sarı veya beyaz bir spreyle işaretleyin, ardından eşleşmeyi bekleyin. Spreylerinizi de Warzone lobisinden özelleştirebilirsiniz.

Alternatif bir yöntem ise Gulag’dan çıkmanızı değil ama rakip elemenizi sağlayabilir. Bir patlayıcıya denk gelen bir taş, onun harekete geçmesine sebep olur. 1v1’in mutlaka bir kazananı olması gerekmiyor, değil mi?

PUBG Güncelleme 6.3 Yayınlandı – PUBG Güncelleme Notları

Exit mobile version