CCT Central Europe Series 3 Playoff Aşaması Başlıyor

CCT turnuva serilerinin güncel ayağı olan CCT Central Europe Series 3 etkinliği 28 Ekim’den bu yana uzun bir ara vermişti. CSGO tutkunları dev etkinliklerin bir kısmını geride bırakmışken BLAST Premier’in bir sonraki mücadelesi BLAST Premier Fall Final‘a kadar Elisa Masters Espoo ile birlikte bu mücadelede birçok takımın performanslarını seyretme fırsatı bulacaklar.

Türkiye’deki espor tutkunlarının CSGO sahnesinde yakından takip ettiği iki takım Sangal Esports ve Eternal Fire da bu etkinliğin Playoff aşamasına davetle katılıyorlar. Özellikle Eternal Fire son dönemde yaşanan çalkantılardan sonra yeni kadrosuyla bu turnuvada önemli bir sınav verecek. Bu akşam TSİ 21.00’da Sangal Esports, ilk maçını UNGENTIUM karşısında oynayacak. Yarın akşam ise TSİ 18.00’da Eternal Fire, HONORIS karşısında çeyrek final şansı arayacak. Grup aşamasından çıkan bu iki rakipten UNGENTIUM o kadar iddialı olmasa da HONORIS sürpriz yapabilecek kapasitede bir kadroya sahip.

Playoff aşamasına katılan 16 takımın listesi ise şöyle: Eternal Fire, Sangal Esports, HONORIS, UNGENTIUM, Endpoint, Tricked, BLUEJAYS, Young Ninjas, ex-Finest, SINNERS, K23, IKLA, forZe, HAVU, Copenhagen Flames ve 9INE. Biz bu satırları yazarken oynanmış olan iki maç itibariyle forZe ve 9INE etkinliğe veda ettiler, böylece çeyrek finalik ilk belli olan eşleşmesi HAVU vs. Copenhagen Flames oldu.

Exit mobile version