CCT North/South Europe Series 1 Şampiyonları Belli Oldu

10 Ekim – 24 Ekim tarihleri arasında iki koldan ilerleyen CCT North Europe Series 1 ve CCT South Europe Series 1 etkinlikleri dün itibariyle sonuçlandı. Sıkı çekişmelerin olduğu etkinliklerde kupaların sahipleri belli oldu.

CCT North Europe Series 1 etkinliğinde Sangal Esports grup aşamasından başlayıp son karşılaşmada Tricked karşısında 1-2 mağlup olarak turnuvaya veda etmiş, Eternal Fire ise Playoff davetlisi olarak katılıp ilk maçta IKLA karşısında taraftarların oldukça yoğun tartıştığı bir maç sonrası 1-2 skorla turnuvadan elenmişti. Bu mücadelenin sonunda bir diğer davetli takım olan Entropiq, finalde 1WIN karşısında aldığı 2-1 galibiyetle $22000 değerinde büyük ödülü kazanmayı başardı.

CCT South Europe Series 1 etkinliğinde ise hem Sangal Esports, hem de Eternal Fire davetli olarak Playoff aşamasından yola çıkmalarına karşın ilk karşılaşmalarında Monte ve Websterz ekiplerine yenilerek turnuvaya erken veda ettiler. Bir diğer tartışmalı maç da yakın dönemde ESIC ile alakalı bir eski görevlinin iddialarında adları geçen Monte oyuncularının bu etkinlikte sahada olduğu Sangal Esports maçıydı. Kuzey serisinin şampiyonu Entropiq, davetli olarak katıldığı Playoff aşamasında Copenhagen Flames ekibine 0-2 mağlup olarak erken havlu atarken, Copenhagen Flames ekibi finalde Monte’yi 2-1 yenerek bir diğer $22000 değerinde ödülün sahibi oldu.

Exit mobile version