CGS Turkey Şubat PUBG Mobile Turnuvası Başlıyor

CGS Turkey Şubat PUBG Mobile Turnuvası Başlıyor

Codashop tarafından düzenlenen, dünya çapında birçok espor topluluğunu kapsayan turnuva serisi Codashop Global Series (CGS) Şubat ayında geri dönüyor. Ödül havuzunun toplam 25000 UC olduğu turnuva serisinde toplam 64 takım rekabet edecek.

Ön eleme aşaması 15 Şubat 2021 tarihinde TSİ 18:00’da başlayacak olan turnuvada 64 takımın arasından gruplarında en yüksek puanlara sahip toplam 32 (8×4) takım yarı finale çıkacak. Bu 32 takımın arasından ise en yüksek puana sahip olan 16 (8×2) takım büyük final aşamasına çıkarak ödül için mücadele edecek. Final aşaması 19 Şubat 2021 tarihinde TSİ 18:00’da başlayacak ve Codashop’un Youtube kanalından canlı yayınlanacak. Bu canlı yayın esnasında 10 adet Royale Pass izleyicilere hediye edilecek.

Format itibariyle eleme aşamasında gruplar ikişer harita oynayacak. Yarı finallerde de iki harita oynanacak olan turnuvada final serisi üç harita oynanacak. Bu üç haritalık final serisinin sonunda en yüksek puana sahip olan takım CGS Turkey Şubat şampiyonu olacak. Grup aşamaları ve finaller sırasıyla Erangel ve Miramar haritalarında oynanacak. Final serisi ise Erangel, Vikendi ve Sanhok haritalarında oynanacak.

Ödüller final aşamasında harita başına ve toplam skor sıralamasına göre iki ayrı koldan dağıtılacak. Final maçlarında her haritada harita galibi olan takım 2640UC kazanırken final serisi sonunda en yüksek skora sahip olan üç takım sırasıyla 9840, 4280 ve 3940 UC ödül kazanacak.

Turnuva için kayıtlar 14 Şubat 2021, saat 18:00’e kadar açık olacak. Turnuva için kayıt sürecini ve turnuva kurallarını Codashop resmi sayfasından detaylı şekilde öğrenebilirsiniz.

Exit mobile version