Challengermode, IESF İle Ortaklık Kurdu

Espor turnuva platformu Challengermode, geçtiğimiz günlerde Uluslararası Espor Federasyonu (IESF) ile 2023 Espor Dünya Şampiyonası etkinliği için ortaklık kurduklarını açıkladı. Bu anlaşma ile birlikte platform, etkinliğin özel eleme platformu konumuna geldi.

Elemeler 1 Mayıs tarihinde başlayarak takımlara ana sahneye yükselme şansı verecek. Ana sahne ise 24 Ağustos ile 4 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek. Challengermode üzerindeki turnuvalar CSGO, Dota 2 ve Mobile Legends: Bang Bang oyunlarında düzenleniyor. IESF Dünya Espor Şampiyonası eleme partneri olarak Challengermode elindeki imkanları takımların, koçların ve yöneticilerin pürüzsüz bir süreç deneyimi edinebilmesi için kullanacak. Ek olarak platformda bu aşamalar için bilgilendirmelerin sağlanacağı IESF Space adında bir alan da bulunacak.

Challengermode, ortaklık portfolyosunu genişletmeye devam ediyor. Mart ayında BLAST ile Rainbow Six Siege Major etkinlikleri için ortaklıklarını duyuran platform, Kasım 2022’de de PUBG Mobile ile oyunu platformlarına entegre ettikleri bir ortaklığa imza atmıştı.

2023 IESF Dünya Espor Şampiyonası, bu etkinliğin 15. sezonu olacak. Etkinlikte IESF üyesi ülkelerin ulusal takımları bulunacak.

Exit mobile version