Chiefs Esports ile Marvel, Ortaklıklarını Duyurdu

Avustralya merkezli bir espor organizasyonu olan Chiefs Esports Club, Marvel ile 2 sene sürecek bir anlaşma yaptıklarını duyurdu. Bu anlaşma, takıma getireceği geniş çaplı ilgi sebebiyle takım için büyük bir adım olarak sayılıyor.

The Chiefs’in resmi internet sitesinde yapılan bir açıklamadan takipçilerin 2 senelik anlaşmanın detaylarına bakabilecekleri de duyuruldu. Öncelikle Avustralya ve Yeni Zelanda’ya odaklanan ortaklık, bu espor ekibinin dünya çapında pazarlanmasında büyük rol oynayacak. Tıpkı Team Liquid’in Marvel ile ortaklığında olduğu gibi hayranlar Marvel karakterlerini takımın ürünlerinde, eşyalarında ve daha birçok yerde görebilecek. Bu aynı zamanda takımın hayranları için sınırlı sayıda üretilecek bazı özel ürünlerin olacağı anlamına da geliyor.

Açıklamalar

The Chiefs ve Chiefs Esports Club Genel Müdür ve CEO’su Nick Bobir bu ortaklıkla ilgili açıklamalarda bulundu: “Bu, bölgemizdeki video oyunları ve espor sektörü için, pazarda neler yapılabileceğini yeniden tanımlayan ve ilerleyen video oyunu ve espor etkinlikleri üzerinde önemli bir etki yaratacak tarihi bir ortaklık.” Popüler kültür ve esporun bütünleşmesi endüstrinin dikkat çekmesi açısından oldukça önemli. Böylelikle The Chiefs’in LogitechG, Redbull ve Boost Mobile Australia yanında yeni sponsoru Marvel olmuş oldu.

Ortaklık Duyurusu

Ortaklık takımın 22,000 takipçili Twitter hesabından da bir fragman ile duyuruldu. Birçok hayran bu gönderinin altında destek ve tebriklerini sunarken herkes yeni gelişmeler için oldukça heyecanlı olduğunu da dile getirdi.

En son Team Liquid’le ortaklık yapan Marvel, espor takımının hayranları için birçok özel ürün tasarlamıştı. Şimdi The Chiefs taraftarları da sabırsızlıkla çıkacak ürünleri bekliyorlar.

The Chiefs Kimdir?

The Chiefs 2014 yılında Avustralya’da kurulan ve belli başlı rekabetçi oyun dallarında takımları bulunan bir espor organizasyonu. Şu anda League of Legends, CS:GO, Rocket League, Fortnite ve Street Fighter V takımları aktif olarak liglerde yarışıyor. Ayrıca bir de League of Legends akademi takımları bulunan takım, yetenekli oyuncuları profesyonel maçlar için eğitiyor. Takım hakkında daha çok bilgiye resmi internet siteleri üzerinden ulaşılabilir.

ininal Espor Arena, Maslak42’de Açıldı

Exit mobile version