Cloud9, CSGO Akademi Kadrosunu Duyurdu

Kuzey Amerikalı espor organizasyonu Cloud9, Rus oyunculardan oluşan CSGO akademi takımını duyurdu. Geçtiğimiz haftalarda eski Gambit Esports kadrosunu bünyesine katan Cloud9, bu akademi takımı ile birlikte CSGO sahnesinde tekrar adım adım ilerlemeye başladığını da göstermiş oldu.

Takımın başına koç olarak F_1N’i getiren Cloud9, bu ekibi oldukça acemi oyunculardan kuruyor. Bununla birlikte hedeflerinin büyük olduğunu da gizlemeyen takım, birçok diğer büyük organizasyonda gördüğümüz gibi hem ana takımda hem akademi takımında dil ve kültür birliğini sağlayarak uzun vadede başarı hedefliyor. Cloud9 CSGO menajeri Aleksandr Shcherbakov, takımın kurulma amacını üç farklı noktada açıklıyor. Bunların ilki, Cloud9 organizasyonunun kadro yaratma ve koçluk deneyimlerinin böyle girişimler için oldukça verimli olması. İkincisi, Cloud9 Academy’nin ana kadronun katılamadığı etkinliklere katılabilme imkanından ötürü daha fazla faaliyet gösterebilmek. Son olarak ise zaman içerisinde tecrübe kazanan oyuncuların vakti geldiğinde ana kadrodaki oyunculara yedek olarak sahada bulunabilmeleri.

Shcherbakov, son olarak takımın WePlay Academy League’de oynama isteğini doğruladı ancak davet konusunda bunun organizatörün kararına bağlı olduğunu açıkça dile getirdi. Kadronun son hali şu şekilde.

Exit mobile version