Cloud9, electroNic ve Perfecto Transferini Duyurdu

Natus Vincere kadrosundan ara dönemde ayrılan electroNic ve Perfecto, çok geçmeden yeni yuvalarını buldular. Yıldız ikiliyi önümüzdeki maçlarda Cloud9 formasıyla izleyeceğiz. Natus Vincere’nin uluslararası kadroya geçişiyle takımdan ayrılan ikilinin önümüzdeki macerası oldukça heyecanlı olacağa benziyor.

Cloud9’dan ayrılan kaptan nafany‘nin yerini alacak olan electroNic, Natus Vincere döneminde de kaptanlık bandını geçtiğimiz yıl Boombl4‘nın takımdan ayrılmasından sonra almıştı. Her ne kadar istatistikleri bu değişimin ardından bir nebze düşse de oyuncu 1.11 ratingle sadece takımın süperstarı s1mple tarafından geçilmişti. Perfecto ise Cloud9’dan ayrılan buster’ın yerini dolduracak. Natus Vincere’de de benzer pozisyonlarda görev alan Perfecto’nun kadroya uyum sağlar sağlamaz etkili performansını sürdürmesi bekleniyor.

Ara dönemdeki transfer fırtınasının yavaş yavaş sonuna yaklaşılırken Cloud9 yönetimi oluşturduğu kadroyla rakiplerine adeta gözdağı veriyor. Geçtiğimiz iki yılda takımın ilk 5’te bulunan yıldızları Ax1Le ve sh1ro, 2018-2021 arasında ilk 7’de bulunan IGL electroNic, 2021’in en iyi 6. oyuncusu HObbit ve 2022’de “Anchor of the Year” ödülünü alan Perfecto ile bu yılı oldukça güçlü kapatmaya aday bir kadroyla karşı karşıyayız.

Exit mobile version