Cloud9 Forması Giyen Woxic Yedeğe Çekildi

Özgür "Woxic" Eker
Özgür “Woxic” Eker

Günün ilk saatlerinde sürpriz bir haberle karşı karşıyayız. Dört ay önce Cloud9 takımının “Colossus” kadrosuna 1.4 milyon dolarlık bir anlaşma ile transfer olan Woxic, takımda yedek konuma alındı. Bu kararın oyuncunun performansıyla bağlantılı olmadığı söylenirken, takımın Erick “Xeppaa” Bach’ı bu pozisyon için değerlendirdiği söylentileri de mevcut.

Ancak ilginç bir nokta ise Xeppaa’nın takımda Woxic gibi doğrudan AWP rolünü üstlenmeyeceği. Bu rolü kaptan ALEX’in üstleneceği belirtilirken, kadroda çakılı AWP oyuncusu bulundurmamanın gidişata nasıl etki edeceği zaman içerisinde belli olacak.

Cloud9 ekibinin Colossus olarak adlandırılan kadrosu yakın zamanda koçları Aleksandar “kassad” Trifunovic ile de yollarını ayırmıştı. Bu durumun da ALEX ile olan tarz çatışmasından kaynaklandığı bilgisi gelmişti. Hem koç, hem de Woxic üzerinde doğrudan performanstan veya iç çatışmadan bağımsız gerekçelerle bu tür keskin kararların alınması doğal olarak akıllarda soru işareti bırakıyor.

Öte yandan Cloud9’ın genel müdürü Henry “HenryG” Greer, organizasyonun yeni koç olarak tecrübeli Sırp koç Chris “Elmapuddy” Tebbit’i almak istediğini doğruladı. Aynı zamanda bir tweet ile bu anlaşmanın artık sonuçlanmaya yakın olduğunun da sinyallerini verdi.

Eğer bahsi geçen anlaşmalar sonuca varırsa, Cloud9 kadrosu aşağıdaki gibi şekillenecek.

Exit mobile version