Cloud9 Valorant Kore Takımı, Eski Overwatch Oyuncularıyla Anlaştı

Cloud9 Valorant Kore Takımı, Eski Overwatch Oyuncularıyla Anlaştı

Kuzey Amerika takımı olan Cloud9, Valorant takımlarını ikiye katlıyor ve güne tamamen Koreli oyunculardan oluşan bir kadroyu duyurarak başlıyor. Bu, Kore’ye bağlı olan T1 takımının yaptığına benzer bir hamle. T1 takımı bu ayın başlarında önce bir Kuzey Amerika takımıyla açılış yapıp daha sonra Kore tarafı için bir ekleme yapmıştı.

Cloud9’ın Koreli Valorant kadrosu, Byeon “Munchkin” Sang-beom ve Park “Bazzi” Jun-ki’de dahil olmak üzere bir kaç eski Overwatch oyuncusundan oluşuyor. Munchkin Overwatch’ta dört yıllık bir kariyere sahip, Seoul Dynasty ve Boston Uprising adına Overwatch League’de mücadele etti. Bazzi ise kariyerine 2017’de Kore tabanlı takım olan Seven ile başladı ve Overwatch League’de Hangzhou Spark için mücadele etti.

Cloud9 Kore Takımının kalan oyuncuları bir dizi başka oyunlardan geliyor. Kim “DoYa” Do-gyeong PUBG’de DAMWON Gaming için oynadı. Seung-Woo “Moothie” Yoo ise Apex Legends sahnesindeydi. Beşinci takım üyesi, Kang “Try” Tae-wook ise hem eski bir Overwatch oyuncusu hem de Apex Challangers Sezon 4’deki sıralaması ile tanınıyor.

Cloud9 Valorant Kore Takımı:

Exit mobile version