Club Brugge, CSGO Kadrosunu Duyurdu

Belçikalı futbol kulübü Club Brugge, MAESTRO olarak bilinen beşliyi renklerine bağlayarak CSGO sahnesine giriş yaptı. MAESTRO beşlisinin kökleri, ESL Proximus Championship Winter 2019’u kazanan Tenerife Titans kadrosuna dayanıyor. Kadronun resmi duyurusu ise 2 Şubat Salı günü geldi.

Steven “⁠Stev0se⁠” Rombaut, Robin “⁠simix⁠” Bynens ve Richard “⁠ritchiEE⁠” Mestdagh daha önce LowLandLions ve Epsilon takımlarında da birlikte oynamışlardı. Bu üçlüye daha sonra Polonya tarafından Mateusz “⁠matty⁠” Kołodziejczyk ve Mateusz “⁠n0tice⁠” Wolniak katıldı. Bu ikiliden matty daha önce 2017-2019 yıllarında Izako Boars ekibi için forma giyerken n0tice ise geçtiğimiz sene Betway Nine To Five 5 etkinliğinde Illuminar için yedek oyuncu olarak sahadaydı. Bu beş oyuncu artık Club Brugge forması altında mücadele edecek.

Club Brugge, bu hamleyle CSGO sahnesine adım atan futbol kulüpleri listesinin son üyesi oldu. Geçtiğimiz hafta Arjantin kulübü Boca Juniors da CSGO takımını duyurmuştu. Bu takımda yine eski Furious kadrosundan hatırlayacağımız ikili Facundo “⁠minimal⁠” Pereyra ve Eduardo “⁠laser⁠” Chshekin bulunuyor.

EC Brugge ekibinin ilk maçı 11 Şubat tarihinde Elite Series Season 1 Spring Split’te. 15,000€ ödül havuzu olan bu turnuva, Benelux takımlarının CSGO tarafında gelişmesi amacıyla düzenleniyor. Turnuvada duyurulan takımlar arasında Sector One, Join The Force, Mcon Rotterdam, 4Elements, LowLandLions ve Club Brugge yer alıyor.

Exit mobile version