Cooler Master Yeni MH600 Serisi Kulaklıklarını Duyurdu

Cooler Master yeni MH600 serisi kulaklıklarını duyurdu

Cooler Master yeni MH600 serisi (MH630, MH650 ve MH670) kulaklıklarını duyurdu. Her bütçeye ve her tercihe uygun olarak 3 farklı modelde geliştirilen MH600 serisi, oyuncuların gönlünde taht kurmaya geliyor.

MH600 serisi kulaklıklar bütün modellerinde aşağıdaki standart olan özellikleriyle birlikte yüksek performansa ve premium ses kalitesine önem veriyor.

Bunlar sabit olmakla birlikte her model farklı ek özelliklerle geliyor.

MH630: Rahatlık ve İletişime Önem Verenlere

MH600 serisinin baz modeli, 3.5mm jak girişi ile birlikte bilgisayar, konsol ve hatta mobil oyunlar için uyumlu.

 MH650: İleri Seviye Odaklanma

Çevreleyeci RGB aydınlatma ve 7.1 sanal surround ses ile yükseltilerek sizi oyunun içine çekecek, tek bir usb bağlantısı ile gelen MH650, extrem PC ve konsol oyuncuları için biçilmiş kaftan.

 MH670: Senin sesin Senin Seçimin

İdeal ses deneyiminizi yakalayabilmeniz için değiştirilebilir 3.5mm jak girişi ve 2.4ghz kablosuz özelliği, 7.1 sanal surround ses, ve kablosuz mobil oyunlar için USB Type A – Typce C dönüştürücü adaptörü sayesinde multi-platform uyumluluğuyla üst seviye performansı tüm cihazlarınızda yaşayın.

Bryant Nguyen “Bütün oyuncular kulaklıklarından sağlam performans beklerler, fakat aynı zamanda oyun tarzlarına ve kişiliklerine bağlı olarak farklı ihtiyaçları da vardır. Bu yüzden MH600 (MH630, MH650 ve MH670) serisi bu ihtiyaçları karşılayacak 3 farklı seçenekle gelecek ve bu tercihleri yaparken performanstan ödün vermemiş olacaklar.”

Daha fazla bilgi için www.coolermaster.com

Oyuncular Koronavirüs Karantinasında Ne Oynuyor Ve İzliyor?

Exit mobile version