CS:GO İçinde Alınan Skorlar Artık Daha Detaylı Raporlanacak

CS:GO İçinde Alınan Skorlar Artık Daha Detaylı Raporlanacak

Valve’ın yayınladığı son CS:GO güncellemesinde oyuna Inferno için bir 1v1 arenasıyla birlikte duman içi, duvar arkası ve kör iken adamı öldürdüğümüzde Kill Feed’de gözükecek yeni simgeler eklendi.

Kill Feed simgeleri nedir?

Kill Feed simgeleri, bir adamı duman içinden, duvar arkasından, dürbün açmadan, kör iken, kafadan öldürdüğünüzde çıkan simgelerdir.

Simgeleri oyuna 5 Mayıs güncellemesi ile getirildi. Bu simgelerin oyuna eklenmesi hem sunucuların hem izleyicilerin hem de oyuncuların oyunu daha kolay takip edebilmesini sağlayacak.

Yukarıdaki resimde oyuna eklenen ve halihazırda bulunan bütün Kill Feed simgelerini bir arada görebilirsiniz.

Inferno’ya eklenen yeni 1v1 arenası nedir?

CS:GO’ya daha önce gelen güncellemelerle beraber Vertigo, Nuke, Overpass ve Train haritalarının Yoldaş versiyonu için 1v1 arenaları eklenmiş ve artık bu haritalarda Yoldaş oyun modunu oynayan kişiler ısınma süresinde yeni eklenen arenalarda 1v1 oynamaya başlamışlardı. Inferno, Yoldaş versiyonu için 1v1 arenası eklenen 5. harita oldu.

5 Mayıs güncellemesinin dikkat çeken 2 faktörü yeni eklenen simgeler ve Inferno’ya eklenen 1v1 arenası olsa bile güncelleme Chlorine haritasına büyük bir değişim getirdi. Chlorine henüz Rekabetçi Harita Havuzu’nda olmasa bile Valve’ın Chlorine’de çok kısa sürede çok fazla değişiklik yapması oyuncularda bir merak uyandırmıyor değil.

5 Mayıs Güncellemesi Yama Notlarını buradan bulabilirsiniz

[OYNANIŞ]

[UI]

[DİĞER]

[HARİTALAR]

Chlorine

Inferno

HyperX Yeni OMEN Masaüstü Bilgisayarlarının Tek Bellek Sağlayıcısı Oldu

Exit mobile version