Dallas Fuel Cinsiyetçi Yorumları Sebebiyle HarryHook İle Yollarını Ayırdı

Dallas Fuel takımının flex support oyuncusu HarryHook, Discord üzerinde kullandığı uygunsuz dil ve davranışlar sebebiyle takımdan uzaklaştırıldı. 

Daha önce Envy Gaming ekibinde olan ve 2018 yılında Overwatch League ile birlikte Dallas Fuel takımında oynamaya başlayan HarryHook, 2018 yılının tamamında takım ile birlikte oynamıştı. 2019 sezonunda sadece dört maç oynayan HarryHook, 2020 sezonunda ise 2 maça çıkmıştı.

HarryHoook’un Discord üzerinde gerçekleştirdiği cinsiyetçi konuşmaların ekran görüntülerinin Twitter’da yayınlanması sonucu bu kararın alındığı söyleniyor. Bahsi geçen görüntülerde kadınlar hakkında aşağılayıcı sözler söylediği ve kendisini uyaranlara karşı bu tutumu devam ettirdiği görülüyor. 

HarryHook’un gönderilmesi ile birlikte Dallas Fuel’da Envy Gaming ekibinden hiçbir oyuncu kalmadı. Ayrıca bir hafta içinde Dallas Fuel’da gerçekleştirilen dördüncü ayrılık vakası oldu. DPS oyuncusu Decay, ve koç Aero takım tarafından serbest bırakılmış, yardımcı koç Tikatee ise takım ile yollarını, kendi isteği ile ayırmıştı. 

Son gerçekleşen ayrılıklar ile birlikte The Fuel’in kadrosu 10 kişiye indi. Bu haftasonu gerçekleştirilecek olan Countdown Cup’a katılacak olan ekip, ilk maçını Washington Justice ile yapacak. 

Son değişimler ile birlikte Dallas Fuel kadrosu şu şekilde:

Teknik Ekip ise şu şekilde:

 

Exit mobile version