Device, Astralis Kadrosuna Geri Mi Dönüyor?

Bugün Jaxon tarafından yayınlanan bir rapora göre device, Astralis kadrosuna geri dönüyor. Bir süredir çokça konuşulan bir ihtimal olarak akıllarda yer eden bu dönüş, artık duyurulmaya çok yakın. Jaxon’ın birden fazla kaynağından aldığı bilgiler ise tamamıyla paralel şekilde anlaşmanın tamamlandığını ve duyurunun önümüzdeki günlerde geleceğini işaret ediyor.

2022 yılının başından bu yana Ninjas In Pyjamas kadrosunda sağlık sorunları sebebiyle inaktif durumda olan device, geçtiğimiz haftalarda yaşanan olaylardan sonra sakatlanan ve Astralis ile yollarını ayıran k0nfig‘in yerine gelecek olan isim gibi görünüyor. Böyle bir hamlenin gerçekleşmesi durumunda ise yedeğe çekileceği tahmin edilen isim farlig. Ekip, bu durumda an itibariyle stand-in olarak oynayan MistR ile yola devam edecek. Şayet device transferi zamanında yapılırsa Astralis’in Elisa Masters Espoo etkinliğine device ile katılma ihtimali de bulunuyor. IEM Rio Major ve BLAST Premier etkinliklerine katılma şansını kaybeden Astralis için yıl sonuna kadar katılabilecekleri tek etkinlik Elisa Masters Espoo gibi görünüyor. Bu bağlamda kadronun device ile sağlayacağı uyumu görmek takım için önemli olacaktır.

Bu haberler doğruysa, device’ı tekrar eski takım arkadaşları gla1ve ve Xyp9x ile oynarken görmek tüm CSGO tutkunları için büyük bir keyif olacaktır.

Exit mobile version