Device, Sağlık Sorunu Sebebiyle Sahadan Uzak Kalabilir

CSGO’nun efsane AWP oyuncusu device, bir süre rahatsızlığı nedeniyle sahadan uzak kalma riskiyle karşı karşıya. Ninjas In Pyjamas takımında bu boşluğun nasıl doldurulacağı konuşuluyor. Sosyal medyada usta AWP oyuncusunun tekrar Astralis’e dönmek istediğine dair söylentiler yayılsa da device kısa sürede bunları net bir şekilde yalanladı ve 2022 yılı boyunca Ninjas In Pyjamas takımında aktif olarak bulunmak istediğini dile getirdi.

An itibariyle gündemde olan plan ise Young Ninjas adlı akademi takımından 19 yaşındaki phzy’nin as kadrodaki bu boşluğu doldurması ve Young Ninjas ekibinde de onun bırakacağı mevkiye Jackinho’nun getirilmesi yönünde. phzy, Ninjas In Pyjamas’ın önündeki BLAST Premier Spring Groups etkinliğinde device’ın yerini dolduracak, ancak kaçınılmaz soru ise bu boşluğu gerçekten ne kadar doldurabileceği. Zira device gibi bir oyuncunun yaratacağı etki ve sağlayacağı katkı düşünüldüğünde phzy gibi genç bir oyuncunun omuzlarında bu çok büyük bir yük olacak.

Öte yandan biz bu satırları yazarken Young Ninjas ekibi, Malta Vibes Knockout Series etkinliğinde uzun bir aradan sonra yeni kadrosunu duyuran temsilcimiz Sangal Esports ile karşılaşıyor. Jackinho’nun kadroda AWP rolünü üstlendiği karşılaşma göz önüne alındığında sözkonusu planın halihazırda yürürlüğe konmuş olduğunu söylemek çok da yanlış olmayacaktır.

Exit mobile version