Digital Athletics Valorant Kadrosu Duyuruldu

Digital Athletics, akşam saatlerinde paylaştıkları bir tweet ile TSİ 21:00’da Valorant ile ilgili bir duyurunun sinyallerini vermişti. Daha sonra bu duyurunun 22:00’a ertelendiğine dair bir bilgilendirme geldi. Geçtiğimiz dakikalarda Digital Athletics Valorant kadrosu duyuruldu ve Digital Athletics sonunda Valorant arenasına resmen adım attı.

Özellikle son dönemde popülaritesi giderek artan Valorant sahnesine birçok takım birbiri ardına giriş yapıyor. PUBG’de yakaladıkları devasa başarılarla birlikte takımın taraftarları onları Valorant sahnesinde de böyle güzel başarılarla görmek istediklerini sık sık dile getirmekteydiler. Nitekim birçok büyük kulübün ve ölçeği giderek büyüyen turnuvaların ortamı şenlendirmesinin ardından Digital Athletics de bu heyecana kayıtsız kalmadı.

Hayli başarılı oyunculardan oluşan Digital Athletics Valorant kadrosu sahneye nasıl bir renk katacak, biz de merakla bekliyoruz. Umuyoruz ki ilerleyen dönemlerde hem Türkiye’de, hem de yurt dışında bizleri gururlandıracak başarılara imza atabilirler.

Exit mobile version