Dignitas, CSGO Takımıyla Yollarını Ayırıyor

Dünyanın en köklü espor kulüplerinden Dignitas, geçtiğimiz gün hayranlarına üzücü bir haber verdi. Bir süredir çoğunluğu eski Ninjas In Pyjamas kadrosundan oluşan ve efsane isimlerin de yer aldığı CSGO kadrosunu transfer listesine koyduğunu açıklayan Dignitas kulübü, bu sürpriz hamleyle CSGO gündemine bomba gibi düştü.

Bu kararın, kadronun PGL Major Antwerp’e katılamamasını takiben gelmesi bir noktada sürpriz değildi. Bir önceki Major mücadelesini de pas geçen ekip, böylece yolun sonuna gelmiş oldu. Kadroda hem genç yetenekler, hem de yıllanmış efsaneler vardı ve her ne kadar beklenen başarıyı yakalayamamış olsalar da oyunlarını izlemek gerçek bir keyifti. Takımdaki iki efsane isim f0rest ve friberg, tecrübeli oyuncu Lekr0, genç yetenekler HEAP ve hallzerk ile koç pozisyonunda pita bizlere harika maçlar izlettiler.

Dignitas, tüm kadroyu transfer listesine koysa da gelecekte kurulacak olan kadroda bu beşlideki oyuncuların yine bulunma ihtimallerinin olduğunu belirtti. Bu bağlamda tüm kadroyu transfer listesine koymalarının herkese eşit bir fırsat ortamı yaratma amacı taşıdığı düşünülüyor.

Exit mobile version