Yılın En Başarılı DOTA 2 Takımı Belli Oldu

2020 yılının en başarılı DOTA 2 takımı, rekor başarı oranıyla birlikte belli oldu.

2020 yılının sonunun yaklaşmasıyla DOTA 2 sahnesinin bu sene en iyi performans sergileyen ve en başarılı takımına karar verildi.

COVID-19 salgını sebebiyle iptal edilen Minor ve Major turnuvaların iptal edilmesiyle LAN turnuvalar bir süreliğine tarihin tozlu sayfalarına gömüldü. Etkinliklerin çevrimiçi gerçekleşmesi ise aynı hissi vermemekle birlikte espor sahnesinin devamlılığı sağlandı.

Takım ve oyuncuların da bu değişen düzenle birlikte kafaları karışmış ve uyum sağlama dönemi başlamıştı. Bu dönem kimileri için zorlayıcı olsa da kimileri ise krizi fırsata çevirdi. Bu sene Team Secret için büyük bir şans oldu. Takım 2020 senesinde hiç olmadığı kadar öne çıktı. Daha yılın ilk yarısında altı çevrimiçi turnuvada birinciliği kazanmıştı.

Altı maçta 3-0 skorla hiç maç kaybetmeyen Team Secret, 100 oyunda toplam 85 başarı elde ederek elde ettiği 85-15 başarı oranıyla Alliance’ın 7 senedir kırılamayan 83-17 rekorunu kırdı.

Team Secret’ın 2020 senesinde sergilediği nefes kesen performansın yanı sıra takım koçu Lee “Heen” Seung Gon da yılın takım koçu unvanına layık görüldü.

Exit mobile version