DreamHack, CORSAIR İle Ortaklığını 2020 Boyunca Uzattı

DreamHack, CORSAIR İle Ortaklığını 2020 Boyunca Uzattı

Oyun festivali ve turnuva operatörü Dreamhack, CORSAIR ile olan ortaklığının 2020 boyunca uzatıldığını duyurdu.

Sponsorluk anlaşması DreamHack Masters ve DreamHack Open Counter-Strike: Global Offensive turnuvalarıyla beraber DotA 2’nin DreamLeague turnuvasını da etkiliyor.

DreamHack’in CEO’larından biri olan Roger Lodewick, açıklamasında şöyle dedi: “CORSAIR ile olan ortaklığımızı 2020’de devam ettirmekten oldukça mutluyuz. CORSAIR, DreamHack’in uzun vadeli ve değerli bir ortağıdır ve onların bu süregelen iştirakı da espor ve oyun festivallerini dünya çapında büyüyerek devam ettireceğimizin göstergesidir. Dreamhack ve topluluğumuz adına, CORSAIR’e bu kesintisiz destekleri için teşekkür etmek istiyorum ve harika bir yıl diliyorum.”

Firmalar 2018’den bu yana ortaklar. CORSAIR, içinde klavye, kulaklık, fare ve bilgisayar bileşenleri olan bir dizi oyun aygıtı üretim firması. Ek olarak CORSAIR’in alt firması Elgato da gelecek festivallerde DreamHack’in Yayın Stüdyosu promosyonu için resmi marka ortağı olacak.

CORSAIR’in Oyunculuk Pazarlama Direktörü olan Lauren Premo da şunları ekledi: “CORSAIR, DreamHack’in canlı etkinliklerde ve esporda her iki tarafın da büyüme süreci boyunca artan tanınırlıklarıyla birlikte uzun süreli bir destekçisi oldu. Esporun bu belirsiz zamanlarda daha da fazla izleyici kazanmasıyla birlikte, ortaklık CORSAIR’in fanlarına, rakiplerine ve DreamHack’e olan bağlılığını hem çevrimiçi sahada hem de şahsi boyutta güçlendiriyor.”

2020 boyunca planlanan DreamHack etkinliklerinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği, COVID-19 salgını nedeniyle belirsizliğini koruyor. Ancak bu ortaklık CORSAIR için oldukça değerli ve gözler çevrimiçi turnuva yayınlarında olduğu sürece de öyle olmaya devam edecek.

Exit mobile version