EA, Apex Legends Mobile İçin Çinli Bir Geliştirici İle Anlaştı

EA, Apex Legends Mobile İçin Çinli Bir Geliştirici İle Anlaştı

EA (Electronic Arts), dünya çapında yayınlanacak Apex Legends mobil oyunu için Çinli bir oyun geliştirme şirketi ile anlaştı.

EA Baş Mali İşler Görevlisi (CFO) Blake Jergensen, konferans sonrası soru-cevap oturumunda önümüzdeki günlerde yayınlanması beklenen Apex Legends’ın mobil versiyonu ile ilgili kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Jorgensen “Çin pazarına girmek istediğiniz zaman bir de Çinli bir ortağa ihtiyacınız olacaktır. Ve biz de konferansta da değindiğimiz gibi oradan bir ortakla çalışacağız. Bu fırsattan dolayı çok heyecanlıyız.” sözleriyle soru cevap oturumunda bir kez daha ortaklığı doğruladı.

Geçtiğimiz zamanlarda Riot Games ve Activision Blizzard’ın da mobil oyun üretimi için Çinli oyun üretici şirketlerle çalıştığını biliyoruz. Bu yüzden EA’nın aldığı bu karar insanlar üzerinde çok büyük bir şaşkınlık yaratmadı. Respawn Entertainment ve Electronic Arts’ın Apex Legends’ı Switch platformuna getirmek istediğini de biliyoruz. Bunun oyunun mobil platformlara geçmeden önce gerçekleşmesi gerektiğini savunanlar da var.

@ZhugeEX: “Electronic Arts Apex Legends’ın tüm dünyada yayınlanacak mobil oyununu çıkarmak için Çinli bir şirketle anlaştıklarını onayladı.

Mesela Activision da önceden Call of Duty Mobile için Tencent ile anlaşmıştı. Blizzard ise Diablo Immortal için NetEase ile.”

Elbette Apex Legends’ın kontrollerinin farklı platformlara uyarlanması ve oyunun çıkması zaman alacak bir şey. O zamana kadar Apex Legends oyuncuları yakında çıkacak olan Sezon 4 ve sezonla birlikte gelecek yeni karakter, ya da oyundaki ismiyle “legend” Revenant’la bilgisayar platformu üzerinden Apex Legends oynamaya devam edebilirler.

Şu ana kadar Revenant’a dair bütün sahip olunan bilgilerin kaynağı ise That1MiningGuy adlı kullanıcının Aralık ayında internete sızdırdığı bir video. Bu videoya göre Revenant’ın iki farklı hali olacak: Bunlardan biri “Sıradan Hal” (“Regular Stance”), diğeri ise “Gölge Hali” (“Shadow Stance”).

Karakterin sahip olacağı özel yeteneği “Infiltrator”, karakterin her iki haldeyken de diğer karakterlere kıyasla daha hızlı yürümesine ve tırmanmasına olanak verecek.

Oyunun hayranları ise heyecanla Sezon 4 ve Revenant’ı iple çekiyor. Sezon 4’ün ardından da oyunun Swtich ve mobil versiyonlarının yayınlanması bekleniyor.

Sezon 4, yeni karakter Revenant ve oyunun yeni platformlara çıkışı hakkında açıklamalar yapıldıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Exit mobile version