EA, Shush ve A-OK Gol Sevi̇nçleri̇ni̇ FIFA 21’den Kaldırıyor

EA, Shush ve A-OK Gol Sevi̇nçleri̇ni̇ FIFA 21’den Kaldırıyor

FIFA oyunlarında toksiklik ile mücadele etmek için Electronic Arts gelecek FIFA 21 oyunundan shush ve a-ok gol sevinçlerini kaldırıyor.

Electronic Arts (EA) ünlü futbol oyun simülasyon projesi olan FIFA serisinin hevesli bir hayranıysanız her oyun için bir beklentiniz vardır. FIFA, bir “Deplasman Maçı” oynarken bazılarının rakipleri ve bazen de kalabalığı tam anlamıyla coşturduğunuz bir sürü gol sonrası sevinci ekledi.

Kısa bir süre önce EA’deki geliştiriciler, oyunun shush ve a-ok eylemlerini içeren bazı kışkırtıcı sevinçleriyle ilgili olarak topluluk tarafından negatif geri bildirimler aldılar. Oyuncular artık rakip oyuncuyu sinirlendirmek için kullanılan “shush” sevincini kullanamayacaklar.

Baş oynanış yapımcısı Sam Rivera, aynı şeyi vurgulayan bir yorumda: “Topluluk tarafından bize oyunda toksik davranışlar olduğu söylendi ve bizde bunları kaldırdığımızdan emin olmak istedik.”. “Bu yüzden, insanların oyunda toksik olarak düşündükleri bazı sevinçleri kaldırdık.”

Ek olarak “Buradaki asıl niyetimiz, oyunda can sıkan şeyleri yapmak yerine sizi oynamaya devam ettirmektir.”

Bu, Sam Rivera’nın yukarıda belirtilen değişiklikleri herhangi bir tereddüt etmeden değiştirdiği için oyunun hayranları ne kadar çok önemsediğini gösteriyor.

Bu değişiklikler oyuna dahil edildiğinde, yukarıdaki hedeflenen eylemler artık FIFA 21’in bir parçası olmayacak.

FIFA 21, 6 Ekim’de PlayStation Konsollarında, Xbox Serisinde ve PC’de çıkışını gerçekleştirecek.

Exit mobile version