EA SPORTS FIFA Online 4, 2 Eylül’de açılıyor

EA SPORTS FIFA Online 4, 2 Eylül’de açılıyor

EA SPORTS FIFA Online 4 oyununun 2 Eylül tarihinde servise sunulacağı duyuruldu.

Geçmişin ve şimdinin yıldızlarının aralarında bulunduğu 17,000 futbolcu, Türkiye Süper Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi ile birlikte 30+ farklı ligden 600’den fazla takım sporseverleri bekliyor. Yerel ve özel sunucular ile tüm Türkiye’den maksimum sayıda oyuncu için rahat oyun deneyimi arttırılıyor.

28 Ağustos itibarıyla oyuncuları Dereceli Maçlar, Lig Maçları, geniş seçenekleri ile takım taktik formasyonu içeren Teknik Direktörlük Modu, arkadaşlarla oynamak için Özel Maç modlarınında aralarında bulunduğu bir çok farklı oyun modunu oynayabilecekler. Oyuncular aynı zamanda takım görünüşünü özelleştirebilecek, antrenmanlarla oyuncularını geliştirebilecek ve oyuncularını transfer pazarında takas edebilecekler.

EA SPORTS™ FIFA Online 4 tamamen Türkçeleştirilmiş olup, UEFAŞampiyonlar Ligi ve UEFAAvrupa Ligi maçlarındaki anlatımlarıyla da tanınan Murat KOSOVA &  Nebil EVREN, ikilisi tarafından seslendirildi.

28 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan Erken Erişim Günlerine katılmak isteyen oyuncular, EA SPORTS FIFA Online 4 resmi sitesi fo4tr.101xp.com üzerinden 27 Ağustos’a kadar kayıt olabilirler.

Exit mobile version