Jeff Kaplan: Echo, Overwatch’in Son Kahramanı

Jeff Kaplan: Echo, Overwatch'in Son Kahramanı

Perşembe günü Overwatchîn yeni kahramanı Echo’nun duyurulmasıyla, birçok hayranın kafasında karakterin rolüne ilişkin soru işaretleri oluştu. Overwatch kadrosunda yedi şifacı karakter varken, Blizzard başka bir hasar kahramanı eklemez diye düşünülüyordu ancak böyle düşünenler yanıldı. Echo, bir hasar kahramanı olarak oyuna girecek ve oyuna giren son kahraman olacak.

Overwatch yönetmeni Jeff Kaplan, Stylosa ile yaptığı röportajda Echo’nun orijinal oyunun son kahramanı olduğunu açıkladı.

Röportajda Jeff Kaplan, Overwatch ekibinin birincil odağının Overwatch 2’yi geliştirmek olduğunu açıkladı. Takımın üzerinde çalıştığı başka karakterler de olduğunu ancak bunları yakın gelecekte görmeyeceğimiz söylendi. Bu sene muhtemelen başka bir kahramanın duyurulmayacağını da ekliyor.

Bu, oyunun geleceği açısından ne demek oluyor?

Bu açıklamalardan yapabileceğimiz birkaç çıkarım bulunuyor. İlki, Overwatch 2’nin 2021’e kadar çıkmayacak olması. İkincisi, oyun piyasaya sürüldüğünde Overwatch 2’de birden fazla yeni kahraman göreceğiz. Üçüncü ve son olarak da, Echo’nun gelmesiyle büyük değişiklikler olacak. Çünkü Kaplan, Echo ortaya çıktığında oyunun “tamamen farklı bir oyun olacağını” belirtiyor.

Oyunun hayranları için oldukça tuhaf geçen bir süreç oluyor. Blizzard’ın oyunun neredeyse bir yıl boyunca durgun olmasını istemesi olası görünmese de, bu sefer durum böyle olabilir. Bu süre boyunca en azından eğlenceli etkinlikler ve yeni haritalar gelmesi umut ediliyor. Echo’nun çıkışı için ise henüz bir tarih verilmiş değil.

Blizzard, Overwatch’da son zamanlarda bir dizi tartışmalı sayılabilecek hamle yaptı. Bir hasar kahramanı olan Echo, Hero Pools ve 2-2-2 takım kompozisyonu bir araya gelerek büyük bir yığın oluşturdu ve hepsi de farklı görüşler aldı. Bu haberin de farklı görüşler doğuracağı düşünülüyor.

Eğer durum böyle olursa, önümüzdeki aylarda Overwatch 2 hakkında daha fazla bilgi almayı bekliyoruz.

XPG Oyuncu Ekipmanlarında Büyük İndirim

Exit mobile version