Eden Esports, $300,000 Ödüllü Malta Vibes’ı Duyurdu

Organizatör Eden Esports, en yeni turnuva serileri olan “Malta Vibes Knockout Series” CSGO etkinliğini resmi olarak duyurdu. Etkinlikte $300,000 değerinde bir ödül havuzu ve 12 bootcamp paketi olacağı belirtiliyor. Altı ayrı tekli eleme usulü turnuva serisinden oluşacak olan bu dev rekabet, Ağustos-Ocak ayları arasında gerçekleşecek. İlk etkinlik ise 16-26 Ağustos arasında düzenlenecek.

Bu seri, aynı zamanda toplam $3,000,000 ödül havuzuyla duyurulan Elisa Champion of Champions Tour zincirinin bir parçası olacak. Bu zincirde Home Sweet Home, Elisa Invitational ve Funspark etkinlikleri de yer alacak. Bu zincir dahilindeki etkinliklere katılan takımlar puan toplayarak son aşamada final etkinliği olan 2022 yılı Champion of Champions turnuvasına katılım hakkı kazanacaklar.

Eden Esports CEO’su Sergey Bidzan, bu etkinlik serisi için oldukça heyecanlı olduklarını dile getirdi. Yeni bir formatla sahneye taze bir tat getirmek ve ödül havuzunu daha geniş bir dağılımla sporculara ulaştırmak istediklerini, bu esnada Elisa Champion of Champions zincirinin bir parçası oldukları için de mutlu olduklarını belirten Bidzan, etkinlik serisinden umutlu.

$50,000 değerinde ödül dağıtacak olan her bir Malta Vibes Knockout Series turnuvası, tekli eleme usulü fikstürlere 32’şer takımla başlayacak. Fikstür ilerlerken sekiz takım daha son 16’da davet usulü katılım hakkı kazanacak. Organizatörler, her takımın davet alacağını söylemekle birlikte Avrupa boyunca tüm bölgelere destek vereceklerini ve uzanabildikleri her takıma bir şans tanıyacaklarına söz verdiler.

Exit mobile version