Elisa Invitational Spring 2021 Turnuvası Duyuruldu

Geçtiğimiz saatlerde gelen bir HLTV.org haberi ile 15-18 Nisan tarihleri arasında oynanacak olan bir CSGO turnuvası duyuruldu. Elisa Invitational Spring 2021 adlı bu etkinlikte 8 takım bulunacak. Kuzey ülkelerine yönelik düzenlenen bu etkinliğin dört katılımcısı davetliyken diğer dört katılımcı Elisa Nordic Championship serisinin bölge şampiyonları olacak.

Danimarka’dan Tricked, Finlandiya’dan HAVU, Norveç’ten Apeks ve İsveç’ten Young Ninjas bu dört ayrı bölgesel etkinliğin şampiyonları olmuşlardı. Böylelikle bu dört takımı Elisa Invitational Spring 2021’de dört davetli takıma karşı izleyeceğiz. Davetli taraflardan sadece ENCE belli olmuş durumda, diğer üç slotun sahibi henüz netlik kazanmadı. Turnuva formatı itibariyle öncelikle dörder takımdan iki grup bulunacak. Bu gruplar kendi aralarında GSL usulü karşılaşacaklar. Grup aşamasında karar maçları hariç tüm maçlar Bo1 formatında oynanacak. Karar maçları ve Playoff serisi ise Bo3 formatında olacak.

Elisa Invitational Spring 2021’in ödül havuzu olan $50,000 değerindeki paranın aslan payı ise $25,000. İkinci sıradaki takım $10,000 alırken 3.-4. sıra $5,000, 5.-6. sıra $1,500, 7.-8. sıra ise $1,000 ödül alacak. Bir dipnot olarak bu etkinliğin BLAST Premier Spring Showdown 2021 ile çakışması talihsiz olarak değerlendirilebilir. Ancak Elisa Invitational’ın odağında alt seviye takımlar olduğu için çakışmadan somut bir sorun yaşanma ihtimali oldukça düşük. Etkinlik fikstürünü takip etmek isteyenler hltv.org’daki resmi etkinlik sayfasından güncellemelere ulaşabilirler.

Exit mobile version