Elisa Masters Espoo 2022 A Grubu Sonuçları

Dün itibariyle başlayan ve A Grubu karşılaşmalarıyla perdeyi açan Elisa Masters Espoo 2022 etkinliğinde Playoff için ilk 3 katılımcı belirlendi. Oldukça yoğun maçların oynandığı maratonda sıkı bir çekişme yaşandı.

Dün sizlerle paylaştığımız haberi yazdığımız esnada A grubunun maçlarının ilk yarısı tamamlanmış ve sıralama yavaş yavaş ilk halini almaya başlamıştı. HAVU‘nun varlık gösteremeden sonuncu sırada elendiği grupta GamerLegion son iki maçında Playoff şansını kılpayı kaçırarak 5. oldu. BIG’i 16-14 yendikten sonra Sprout’a kıran kırana bir maçın ardından 23-25 yenilen GamerLegion 2 galibiyet ile hedefi ıskaladı. 4. sırada bulunan HEET ise yalnızca alt sıralardaki GamerLegion ve HAVU karşısında galip gelerek 4. sırada kaldı.

Güne hızlı başlayan BIG ise sonlara doğru beklenmeyen GamerLegion mağlubiyetlyle bir miktar riske girdi. Ardından son maçta ENCE karşısında da mağlup olan Alman devi, HEET ve GamerLegion ekiplerinin 2 galibiyette kalmasıyla rahat bir nefes alarak 3. sırada gruptan yükselmeyi başardı. İkinci sıraya geldiğimizde etkili bir performans gösteren ve aslında toplamda birinci olması gerekirken 16-19 mağlup olduğu Sprout’un aynı puanı almasıyla ikinciliğe razı olan ENCE‘i görüyoruz. Bu sonuçlarla ENCE ekibi, BIG ile birlikte çeyrek final slotlarına yerleşen ikinci takım oldu. Liderlik koltuğunu ise yalnızca BIG karşısında mağlubiyet alan Sprout aldı. İlk yarı final biletini kapan Sprout, şimdi rakibini görmek için BIG ile B Grubu ikincisinin çeyrek finalde yapacağı maçı bekliyor.

Bugün itibariyle B Grubu maçları oynanacak olan Elisa Masters Espoo 2022 etkinliğinde sahada Astralis, 500, fnatic, Complexity, SAW ve Bad News Eagles olacak.

Exit mobile version