Elisa Masters Espoo 2022 Şampiyonu Fnatic

BLAST Premier Fall Final öncesi son viraj olan Elisa Masters Espoo 2022 etkinliğinde bugün büyük final heyecanı vardı. Yarı finalden yükselmeyi başaran BIG ve fnatic ekipleri son düzlükte $100,000 ve IEM Katowice 2023 Play-In bileti için kozlarını paylaştılar.

Büyük final karşılaşmalarında genellikle gördüğümüz kıran kırana mücadelenin aksine bu akşam adeta sahada yokları oynayan bir BIG ve dilediğince at koşturan bir fnatic vardı. Vertigo ve Overpass haritalarında oynanan maçta izleyicilerin hevesleri adeta kursaklarında kaldı. İlk haritada savunmasını neredeyse duvardan farksız şekilde kuran fnatic, 11-4 önde bitirdiği ilk yarıdan sonra maçtan kopan rakibine karşı hızlıca 5 round alarak öne geçti. İkinci haritada silkelenerek kendine gelmesi beklenen Alman beşli ilk iki roundda yaşam belirtisi gösterse de ilk yarı sonunda tekrar 4-11 geri düşmekten kurtulamadı. Savunma sırası geldiğinde bir önceki haritada bıraktıkları yerden devam ederek mezil ve FASHR önderliğinde 16’yı çabucak bulan fnatic, kolay geçen bir maçla büyük ödülün sahibi oldu.

Artık gözler BLAST Premier Fall Final etkinliğine çevrilmiş durumda. 8 takımın iki gruba ayrılarak 23-27 Kasım tarihleri arasında şampiyonluk ve BLAST Premier World Final 2022 bileti için varını yoğunu ortaya koyacağı bu dev mücadele yine bizleri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

Exit mobile version