ENCE, valde İle Yollarını Ayırıyor

ENCE, geçtiğimiz Ağustos ayında kadrosuna kattığı valde ile yollarını ayıracağını duyurdu. Spinx ve hades ile yollarını ayırdıktan sonra onlardan kalan boşluğu valde ve SunPayus ile dolduran ekip, oyun tarzı konusunda yaşadığı sıkıntıları çözebilmiş değil. Bu sıkıntılar, ENCE için 2023 yılının ilk etkinliklerinde de performans düşüşlerine sebep olduğu için bu konuyu daha köklü bir şekilde çözme kararı aldıklarını belirtiyorlar.

valde, ENCE ile birlikte çıktığı maçlarda bireysel olarak etkili oyunlar oynamayı ve takımı çoğu karşılaşmada zorlu noktalarda kurtarmayı başardı. ENCE yönetimi de yaptıkları yedeğe alma duyurusunda bu durumu doğrular şekilde valde’yi “tüm takımlar için kesinlikle önerebilecekleri bir oyuncu” olarak nitelendirdi. Söylentiler, oyuncunun boşluğunu geçtiğimiz günlerde Endpoint‘ten ayrılan Nertz‘ün dolduracağına dair ihtimaller üzerinde dursa da şimdilik önlerindeki CCT Central Europe Malta Finals 1 etkinliğinde akademi takımlarından HENU ile kadroyu dolduracaklar. Nertz’ün Endpoint ile Blast.tv Paris Major RMR Elemeleri‘nde şahsi sebeplerden ötürü oynamayacağı da dün duyurulmuştu. HLTV, ENCE’in Nertz için ilgili olduğunu öğrendiklerini de ilgili haberinde belirttiği için bu ihtimal hiç az görünmüyor.

ENCE, akademi oyuncusu HENU’yu dahil ettiği kadroyla Malta’da CCT Global Finals slotu ve $50,000 değerinde şampiyonluk ödülü için mücadele edecek.

Exit mobile version