Endpoint, CSGO Akademi Takımını Duyurdu

Son dönemde giderek yükselen grafiği ve aldığı başarılarla dikkat çeken takımlardan olan Endpoint, büyük organizasyonların sıklıkla yöneldiği bir saha olan akademi takımı için girişimlerini sonuçlandırdı. Dün itibariyle hltv.org’da da duyurulan bu haberle birlikte artık daha fazla genç yeteneği İngiliz organizasyonun forması altında seyretme fırsatımız olacak. Takımı Endpoint.ROG Academy ismiyle sahada göreceğiz.

Çarşamba günü organizasyon tarafından duyurusu yapılan bu girişim aslında sürpriz değil. Yılın ilk haftalarında bu girişimin temellerinin atıldığı da gelen haberler arasındaydı. Endpoint böylece uzun vadede CSGO sahnesinde genç yeteneklerin keşfedilmesi ve yetiştirilmesi konusunda daha aktif bir çalışmada bulunmaya fiilen başlamış oldu. Akademi organizasyonunun projeleri arasında oyuncuların gelişimini daha da görünür kılmak adına medya içeriklerinin üretimi ve paylaşımı mevcut. Bu sayede oyuncuların başarılarının gösterilmesinin yanı sıra gelecekte kariyerleri için etkili referanslar edinmeleri de mümkün kılınacak. Takımın koçu konumundaki George “Whitey” White, bu beşlinin bir araya gelmiş olmasından ötürü oldukça heyecanlı olduklarını dile getirdi. Şimdilik online etkinliklerde boy gösterme hedefinde olan kadro, ilerleyen dönemlerde özellikle pandeminin etkilerinin azalmasıyla LAN etkinliklerine de göz kırpıyor.

Takımının ve personelinin Endpoint ile çalışma şansı yakaladıkları için oldukça ayrıcalıklı bir konumda olduğunu düşünen Whitey, uzun vadede umutlu. Topluluktan gelen desteğin de çok kıymetli olduğunu belirten koç ayrıca UK ve İrlanda sahasında alttan yetişen yetenekli oyuncular için de bir gözlerinin açık olacağını belirtiyor. An itibariyle duyurulmuş olan Endpoint.ROG Academy kadrosu şöyle.

Exit mobile version