Epic Games, FNCS All-Stars Showdown İçin Blast İle Anlaştı

23 Haziran 2021’de başlayacak olan Fortnite Champion Series, halihazırda tüm Fortnite hayranlarını heyecanlandırıyor. Epic Games tarafından gelen habere göre, bu etkinliğin bir parçası olarak gerçekleştirilecek olan FNCS All-Stars Showdown organizasyonunu ise ünlü turnuva organizatörü BLAST üstleniyor. All-Stars Showdown etkinliği, bir nevi yıl ortası FNCS kutlaması gibi düşünülebilir. Dünyanın her köşesinden en iyi Fortnite oyuncuları online ortamda tam $3,000,000 değerinde ödül havuzundan büyük bir parça alabilmek için mücadele edecekler.

Yeni Fortnite Creative haritaları da bu etkinlikte kullanılmak üzere sırada bekliyorlar. Bu haritalar özellikle belirli oyuncu kabiliyetlerini ölçme amacıyla etkinliğe dahil edilecekler. Klasik Battle Royale moduna ek olarak davet edilen en üst düzey trio’lar ayrıca takım bazlı bir mücadeleye de dahil olacaklar. Altıncı rekabet sezonunun Avusturalya, Asya, Avrupa, Orta Doğu, Brezilya ve Kuzey Amerika’daki sonuçlarını takiben en iyi 30 trionun katıldığı bir “West and East” etkinliği olacak. Bu triolar kreatif modlardan gelen yeni haritalarda mücadele etmenin yanında geleneksel Battle Royale modunda da takım savaşlarına katılacaklar.

Yukarıda bahsi geçen mücadelelerin sonrasında takımlar dağılacak ve oyuncular bireysel rekabet sisteminde bölgelerinin şampiyonu olmak için mücadele edecekler. FNCS All-Stars Showdown etkinliği tüm dünyada canlı olarak yayımlanacak. Bu yayımların yerelleştirilmiş olarak sunulacağı bölgeler Avrupa, Güney Amerika, Doğu Kuzey Amerika ve Batı Kuzey Amerika şeklinde. Etkinlik için yapılan canlı yayınları watch.fortnite.com, Twitch, YouTube ve Twitter üzerinde takip etmeniz mümkün.

Exit mobile version