EPICENTER CS:GO 2019 Verileri Açıklandı

EPICENTER CS:GO 2019 Verileri Açıklandı

EPICENTER turnuvalarının organizatörü Epic Espor Events (ESforce Holding üyesi), uluslar arası EPICENTER 2019 CS:GO turnuvasının verilerini paylaştı. Turnuva yayını Çin de dâhil olmak üzere farklı yayın platformlarından 51.441.282 kez izledi.

Toplamda 15.298.208 tekil kullanıcı turnuva elemeleri ve finallerini izledi. EPICENTER CS:GO 2019 turnuvaları dünya genelinde 15 farklı dilde yayınlandı.  Toplam görüntülenme süresi ise 48 milyon saati aştı.

Natus Vincere ve Evil Geniuses çeyrek final maçında anlık izleyici sayısı 729.000 kişi ile zirveye ulaştı.

EPICENTER CS:GO 2019, 17-22 aralık tarihleri arasında Moskova’da gerçekleşti. Etkinliğin toplam ödül havuzu 500.000 dolardı. Team Vitality, mousesports’u 2-1 yenerek turnuvayı kazandı.  Team Vitality oyuncusu Mathieu “ZywOo” Herbaut ise turnuvanın MVP (en değerli oyuncu) unvanını kazandı.

Turnuvanın bir başka resmi ortağı Goryachaya Shtuchka, ziyaretçiler için özel bir alan inşa etti ve turnuvanın çevrimiçi ve çevrimdışı eğlence alanlarını iyileştirdi. Turnuvanın teknik sponsoru ise ASUS Republic of Gamers oldu.

Turnuvanın ortakları listesi Citilink, Intel, Hyper PC, Western Digital markları da barındırıyor. Mail.ru, Cybersports.ru, Komsomolskaya Pravda, Igromania, Kanobu, Championat.com, Cyber.sports.ru, Ria novosti sport ve DFM de turnuvanın yayın ve bilgilendirici ortaklarıydı.

Epic Esports Events, uluslar arası yarışmalara ev sahipliği yapmada uzmanlaşmış bir kuruluş, 2016-2019 seneleri arasında Dota 2 ve CS:GO için Moskova ve Saint Petersburg’da düzenlenen turnuvaların da arkasındaki isim. Bu holding şirketi, uluslar arası turnuvalar ve profesyonel içerik oluşturma işlerinden yayıncılık ve reklamcılık faaliyetlerine kadar esporun tüm alanlarına entegre olmuş durumda.

ESforce 12 milyon takipçi ve 114 milyon tekil ziyaretçiden oluşan 220’den fazla popüler çevrimiçi kaynağa sahip ve bu da Rusya’daki espor yayın izleyicilerinin %90 oranında erişim sağladığı anlamına geliyor. 2018 senesinde holding Rusya’daki en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Mail.ru Grup’la birleşti.

Reynmen, Galakticos Takımına Ortak Oldu

Exit mobile version