Eski GORILLAZ Oyuncuları, TITANS Adıyla Geri Dönüyor

İsviçre’de geçtiğimiz günlerde yeni bir espor organizasyonu kuruldu. Açılışı CSGO kadrosuyla yapan ve TITANS adıyla duyurulan bu organizasyon, yakın dönemin çalkantılı isimlerinden GORILLAZ oyuncuları tarafından bir araya getirildi. Kadrosunda önemli oyuncuların bulunduğu TITANS, resmi duyurusunu dün itibariyle Twitter üzerinden gerçekleştirdi.

Kadronun hatırlı oyuncuları arasında Tomáš “⁠oskar⁠” Šťastný, Miikka “⁠suNny⁠” Kemppi ve Mathias “⁠MSL⁠” Lauridsen bulunuyor. Beşliyi tamamlayan genç yetenekler ise Anton “⁠supra⁠” Tšernobai ve Magnus “⁠Nodios⁠” Olsen. 20 yaşındaki supra, daha önce Gambit Youngsters ve Nordavind gibi ekiplerde forma giydi. 23 yaşındaki Nodios ise AGF ve Copenhagen Flames kadrolarında rifler pozisyonunda görev yaptı. Bu beşliye liderlik edecek olan koç ise Sergey “⁠lmbt⁠” Bezhanov oldu.

Takım, yeni sezon hazırlıkları için bootcamp yolunu tuttuklarını duyurdu. Oyuncuların son dönemde yaşadıkları çalkantıları arkalarında bırakarak daha büyük başarılara ulaşma hedefi bulunuyor. Bunun için ilk odakları ise en kritik turnuvalara ve etkinliklere yükselmek.

Exit mobile version