ESL Challenger Melbourne 2023 Duyuruldu

2022 sezonunun dev finali yaklaşırken yavaş yavaş gelecek yılın CSGO mücadeleleri için de duyurular ve hazırlıklar başladı. Bugün gelen haberlerle birlikte ESL Challenger Melbourne 2023 etkinliği resmi olarak duyuruldu. 52. ESL Challenger etkinliği olan ESL Challenger Melbourne 2023, 28-30 Nisan tarihleri arasında Avusturalya’nın Melbourne kentinde gerçekleştirilecek. Etkinlik, DreamHack Festival kapsamında Rod Laver Arena’da düzenlenecek ve katılan 8 takıma $100,000 değerinde ödül havuzu sunacak.

Geçtiğimiz yıl da Melbourne’da düzenlenen bir ESL Challenger etkinliği olmuştu ve bu etkinliği paiN ekibi Imperial karşısında oynadığı büyük finalde kazanmıştı. Kupa ve nakit ödülün yanı sıra, şampiyon olan takım ESL Pro League Season 18 Conference Stage için bir katılım bileti de kazanacak. O yüzden katılımcıların hedefi ciddi. Takımlar dörderli iki gruba ayrılarak çift elemeli GSL formatını takip edecek ve en iyi iki takım tek elemeli playoff grubuna ilerleyecek.

Üç gün sürecek olan ESL Challenger Melbourne 2023 etkinliğinin biletleri, 12 Aralık Pazartesi gününden itibaren resmi DreamHack web sitesinde satışa sunulacak.

Exit mobile version