ESL Challenger Rotterdam 2022 Başlıyor

Dev etkinliklerin arasında CSGO tutkunları için nefis bir mücadele daha geldi çattı. ESL Challenger Rotterdam 2022 etkinliği, $100000 değerinde ödül havuzu ve şampiyonun alacağı bir ESL Pro League Season 17 Conference bileti ile dördü davetli 8 takımı 3 gün boyunca ağırlayacak. Takımlar arasında Avrupa elemelerinden yükselen Eternal Fire da bulunuyor.

Dörder takımdan iki grubun bulunduğu etkinlikte temsilcimiz A Grubu‘nda bulunuyor. Eternal Fire, grupta MOUZ, Nixuh ve Movistar Riders ile karşılaşacak. B Grubu‘nda ise ENCE, TeamOne, Outsiders ve Fluxo bulunuyor. Grup aşamasında Bo1 formatında açılış maçları oynanacak. Bu maçların ardından kazananlar kendi aralarında tekrar Bo1 formatında oynayarak gruptan ilk yükselecek olan takımı belirleyecekler. Ardından kaybedenler arasında da Bo3 formatında bir eleme maçı yapılacak. Bu maçta ise gruptan doğrudan elenecek olan takım belirlenecek. Son olarak ikinci ve üçüncü takımlar arasında Bo3 formatında karar maçı oynanarak Playoff aşamasına katılacak olan ikinci ekip belirlenmiş olacak. Playoff aşaması ise tüm maçları Bo3 formatında olan tekli eleme usulü bir seri halinde oynanarak etkinlik sonlandırılacak.

14 Ekim tarihinde başlayacak olan ESL Challenger Rotterdam 2022 etkinliğinin ilk gününde maçlar B Grubu ile başlayacak. A Grubu maçları da ilk iki maçı takiben oynanacak. Bu aşamada Eternal Fire, TSİ 16.30‘da Movistar Riders ile oynayacağı maçta perdeyi açacak. Günün sonunda ise kazanan maçları ile B Grubu’nun eleme maçı oynanacak. Temsilcimize başarılar diliyoruz.

Exit mobile version