ESL Gaming ile 343 Industries, Halo Espor Programı İçin Masada

Espor organizatörü ESL Gaming, video oyun geliştiricisi 343 Industries ile olan ortaklığını duyurdu. Bu ortaklık ile organizasyon firması 2021/2022 Halo Şampiyonluk Serisi (Halo Championship Series – HCS) için operasyona katkıda bulunacak. ESL Avusturalya ve DreamHack dahilinde ESL Gaming firması bir dizi Halo turnuvasını Avrupa, Kuzey Amerika ve Okyanusya coğrafyalarında gerçekleştirerek şimdiye kadar inşa edilen en sağlam Halo espor ekosistemlerinden birini yaratmayı hedefleyen ESL Gaming için hedefler büyük.

Bu ortaklık ayrıca organizasyon firmasına Halo Infinite’de satışa sunulacak olan bir kozmetik paketinden de hasılat sağlayacak.

ESL Avusturalya bölgesel ve “süper” turnuvalar ile karşımıza çıkarken DreamHack tarafında ise Kuzey Amerika etkinlikleri gerçekleşecek. Bunun yanı sıra DreamHack Anaheim adlı bir offline turnuva da 11-13 Şubat 2022’de karşımıza çıkıyor.

HCS etkinliği 17 Aralık’ta sezonun ilk turnuvasıyla Kuzey Carolina’nın Raleigh bölgesinde izleyenleri ağırlayacak. Etkinlikte takımlar $250,000 değerinde bir ödül havuzu için mücadele edecekler.

Exit mobile version