ESL Gaming, Müllermilch İle Ortaklıklarını Duyurdu

Espor turnuva organizatörü ESL Gaming, Almanya merkezli süt ürünleri markası Müllermilch ile olan ortaklıklarını duyurdu. Bu anlaşma ile birlikte süt ürünleri markası, ESL Meisterschaft için 2022 yılı boyunca premium partner olarak konumlandırılacak.

Bu süreçte hayranlar ve katılımcı takımlar, etkinliklerde bir dizi Müllermilch ürününe erişebilecekler. Ayrıca her iki firma da topluluk katılımına odaklanan bazı faaliyetlerde bulunacak. Bu faaliyetlerin detayları henüz açık olarak duyurulmuş değil. Ayrıca ESL Meisterschaft’ı desteklemenin yanı sıra, Müllermilch firması 2022 Temmuz ayında düzenlenecek olan IEM Cologne için de partner listesinde bulunacak.

Bu anlaşma, Müllermilch markasının espor sektörüne girişini temsil ediyor ve ESL Gaming için de ticari ortak kadrosundaki ilk süt ürünleri markası olarak tarihe geçti. Ocak ayında ESL Gaming bir diğer turnuva organizasyon firması olan FACEIT ile birleşmişti. Her iki firma da toplamda 1.5 milyar dolarlık bir anlaşma ile Suudi merkezli bir grup tarafından satın alınmışlardı.

Exit mobile version