ESL Impact League Season 4 Tarihleri Duyuruldu

ESL Impact League Season 4

ESL, kadın oyunculara yönelik CSGO etkinlik serisi olan ESL Impact League için dördüncü sezonun eleme ve ana etkinlik tarihlerini duyurdu. Geçtiğimiz yılda olduğu gibi yine Valencia’da gerçekleştirilecek olan etkinliğin eleme tarihleri açıklandı. 13 Eylül – 29 Ekim tarihleri arasında online olarak oynanacak olan ilk aşamanın ardından LAN finalleri 8 Aralık’ta başlayacak.

Turnuvada farklı bölgelerden toplamda 28 takım, $150000 değerinde ödül havuzundan büyük payı ve ESL Impact League Season 4 kupasını almak için mücadele edecek. Geçtiğimiz yıl kupayı kaldıran Nigma Galaxy ekibi, finalde FURIA fe kadrosunu yenerek şampiyon olmuştu. ESL, iki ayrı eleme aşamasını 18-20 Ağustos ve 25-27 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirecek. Bölgesel elemelerin detayları ile etkinliğe kaç takımın doğrudan davet alacağı gibi bilgiler henüz açıklanmış değil. Üçüncü sezonda offline aşamaya Avrupa bölgesinden üç takım, Kuzey ve Güney Amerika bölgelerinden ikişer takım elemelerden çıkarak katılmıştı. Ek bir eleme ile de sekizinci takımın kim olacağı belirlenmişti.

Nigma Galaxy, ESL Impact serisinin namağlup şampiyonu olarak yola devam ediyor. En son DreamHack Dallas mücadelesinde NAVI Javelins ekibini alt ederek kupayı kaldıran takım arka arkaya beşinci galibiyetine ulaştı. ESL Impact League Season 4 mücadelesindeki hedefleri ise şüphesiz altıncı kupayı kaldırmak olacak.

Exit mobile version