ESL, LAN Turnuvalarını Aralık Ayında Geri Döndürmeyi Planlıyor

ESL, LAN Turnuvalarını Aralık Ayında Geri Döndürmeyi Planlıyor

ESL Twitter’dan yaptığı açıklamayla 2020’nin tek Major’ı olan ESL One Rio’nun pandemi sebebiyle iptal olduğunu duyurmuştu.

https://twitter.com/ESLCS/status/1303724664661962752

Kasım ayında Pekin’de düzenlenmesi planlanan IEM Beijing-Haidan turnuvasının, pandemi süreci yapılan turnuvalar gibi yine bölgesel klasmanlara ayrılarak oynanılması kararlaştırılırken; LAN turnuvalarının Aralık ayında Köln’de düzenlenmesi planlanan bir turnuva ile geri dönmesi hedefleniyor.

$500.000 ödül havuzu olan turnuvaya Amerika bölgesinden 8, Avrupa bölgesinden de 8 takımın katılması beklenirken turnuvanın bir stüdyoda gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bu turnuvayla beraber Intel Grand Slam’in 3. Sezonu Mayıs ayından dondurulmasından sonra yeniden başlayacak.

Köln’de gerçekleşecek turnuvadan önce ESL Beijing-Haidan adıyla 6-22 Kasım tarihleri arasında Avrupa, Kuzey Amerika, Asya ve Okyanusya olarak 4 bölgeye ayrılarak gerçekleşecek. Toplam 32 takımın katılacağı turnuvada oyuncular $250.000’lık bir para ödülüyle beraber 2021’in ilk Masters turnuvası olan Katowice’ye katılmalarını sağlayacak olan ESL Pro Tour puanlarını kazanmak için ter dökecekler.

Exit mobile version