ESL Premiership, Beyond NRG İle Ortaklık Kurdu

ESL UK, bir diğer Birleşik Krallık markası olan enerji içeceği Beyond NRG ile ülke sınırları içerisindeki espor sahnesi olan ESL Premiership için bir ortaklık kurduklarını duyurdu. Bu anlaşmanın bir parçası olarak Beyond NRG, önümüzdeki bahar sezonu boyunca tüm oyunlarda ESL Premiership’in resmi partneri olacak. Taraflar perdeyi Mart 2021 ayında CSGO ile açacaklar.

Beyond NRG aynı zamanda “Clutch Moment” (Clutch Anı) adında bir bölümün de sunumunu üstlenecek. Bu bölümde turnuvalarda oynayan oyuncuların bireysel yeteneklerine dikkat çekileceği belirtiliyor. Bu yeni içerikte oyuncular takip edilecek ve resmi mücadelelerde “Clutch Anı” yaratan oyuncuların ortaya koydukları başarılı performanslar seyirciye sunulacak. Bunun için ESL Premiership yayınlarında ve ESL UK’in sosyal medya kanallarında sözkonusu performansların klipleri de gösterilecek.

Beyond NRG’nin CEO’su Billy Webb, “ESL ile bu sezona başlıyor olmaktan ötürü hayli heyecanlıyız, zira Beyond’un misyonunun kalbinde Britanya esporunu desteklemek yatıyor.” dedi. Webb, sözlerine “Kendimizi sektörde kanıtlamak için sabırsızlanıyoruz, içeceğimiz insanlara rekabette yardımcı olurken aynı zamanda oyuncuların zihinlerine beslenme kavramını da yerleştirmeyi hedefliyor. Formülümüz 18 aydan uzun bir süredir üzerinde çalıştığımız bir geçmişe sahip, ayrıca oyun içi rekabet koşullarında denendi ve test edildi. Artık sıra üzerinde bu kadar emek verdiğimiz ürünün dünya çapında tanınmasında.” şeklinde devam etti.

Clutch Moment’ın yanı sıra, ESL Premiership hayranları aynı zamanda Beyond NRG ürünlerine yayınlarda özel kodlarla indirimli şekilde erişebilecekler. 2020’de kuruluşundan bu yana Beyond NRG, Warner Bros Games ve espor organizasyonu Endpoint ile de ortaklıklar kurdu. Kurdukları bu son ortaklık, yerel sınırlar içerisindeki ilk ortaklıkları oldu.

ESL UK Ortaklıklar Müdürü Dan Ellis ise “Bu ortaklık, endüstride sağlık ve beslenme seçeneklerinin profesyonelleşmesi üzerindeki odağın yenilendiği bir zamanda geldi. İlk andan bu yana Beyond, yerel espor konusuna açık bir zihin ve taze bir istekle bu oyuncuları profesyonelliğe doğru ileriye götüren bir sistemde yaklaştı.” dedi.

Exit mobile version