ESL Pro League Season 15 C Grubu Maçları Tamamlandı

Katılımcı listesiyle diğer gruplardan aşağı kalmayan ve heyecanlı maçlara sahne olan ESL Pro League Season 15 C Grubu tamamlandı. Çoğunlukla beklenen sonuçları gördüğümüz grupta tek net sürpriz, Movistar Riders ekibinin bu kadar zorlu isimlerin arasından namağlup şekilde lider çıkmasıydı.

Grubun alt sırasından sonuçları incelemeye başladığımızda karşımıza ilk olarak sahadaki en zayıf görülen takım Party Astronauts çıkıyor. Sadece 1 harita kazanmayı başaran, ancak o haritayı da lider Movistar Riders maçından çıkaran Party Astronauts için ESL Pro League Season 15 heyecanı maalesef erken sonlandı. Beşinci sıradaki GODSENT için de durum pek farklı değildi, zira sadece Party Astronauts ile oynadığı maçı kazanan GODSENT grupta önemli bir varlık gösteremeyerek etkinlikten erken elendi.

Dördüncü sıraya geldiğimizde de bu manzara değişmiyor. Alman ekibi BIG, sadece ESL Pro League Season 15 C Grubu süresince gördüğümüz zayıf isimler olan GODSENT ve Party Astronauts’a karşı galip gelerek istediğini almaktan uzak bir tablo çizdi. Dördüncü sırada grubu tamamlayan BIG de böylece ESL Pro League Season 15 macerasından erken ayrıldı. Üçüncü sırada Playoff aşamasına katılmaya hak kazanan Team Liquid bulunuyor. Team Liquid de son 3 takıma karşı galip gelirken Players (Gambit) ve Movistar Riders maçlarında mağlubiyetten kaçamayarak Playoff’a razı oldu.

Grubun zirvesine geldiğimizde ise son 1 yıl içerisinde oldukça etkili performanslarla genç yeteneklerin neler yapabileceğini gösteren Gambit kadrosunu (Players) Playoff biletini alırken görüyoruz. Geleneği bozmayarak yalnızca Movistar Riders’a yenilen ve diğer tüm takımları alt eden Players, böylece son dönemde yaşanan olumsuzlukların gölgesinde de dikkat çeken bir performans ortaya koyuyor. Zirvede ise ESL Pro League Season 15 C Grubu boyunca rakip tanımayan Movistar Riders bulunuyor. Adlarını genellikle daha alt seviye etkinliklerde görmeye alıştığımız Movistar Riders, bu kez herkesin dikkatini çekmeyi başardı ve çeyrek final biletini kapmayı başardı.

Sırada ESL Pro League Season 15 D Grubu var. Yine gümbür gümbür bir katılımcı listesi gördüğümüz grupta Playoff aşaması öncesinde heyecan giderek tırmanacak ve son Playoff slotları için sahada kıran kırana bir mücadele olacak. Natus Vincere, Heroic, AGO, Complexity, Evil Geniuses ve Astralis takımlarını izleyeceğimiz grupta adeta boş yok. Natus Vincere her ne kadar 2022 başlarına kadar sahneyi kasıp kavurduysa da Rusya-Ukrayna arasında yaşanan olaylardan ötürü moral olarak dezavantajlı durumda. Bu durumun onları etkileyip etkilemediğini bu hafta hep birlikte göreceğiz.

Exit mobile version