ESL Pro League Season 15 Grupları Duyuruldu

2022 yılının ilk ESL Pro League etkinliği olarak gerçekleşmesi beklenen ESL Pro League Season 15, 9 Mart – 10 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek. Koronavirüs salgınından ötürü iki yıldır çevrimiçi olarak oynanan etkinlik bu kez Malta’da LAN ortamında gerçekleşecek.

Dev etkinliğin 15. sezonunda 24 takımın 4 gruba ayrılmasıyla yine sahalar hareketleniyor. HLTV sıralamasındaki en iyi 14 takımın tamamını gördüğümüz bu listede yine yıldızlar geçidi var. A Grubu‘nda G2, NiP, Entropiq, fnatic, MoUZ ve LookingForOrg‘u görüyoruz. B Grubu‘nda Vitality, Virtus.pro, FaZe Clan, FURIA, ENCE ve Sprout var. C Grubu‘nda Gambit, Liquid, GODSENT, BIG, Movistar Riders ve Party Astronauts bulunuyor. Son olarak D Grubu‘nda ise Natus Vincere, Heroic, Astralis, Complexity, Evil Geniuses ve AGO yerlerini almış durumdalar.

Grupların her biri beşer günlük periyodlarla ayrı ayrı maçlarını oynayarak Playoff aşamasına gidecek olan katılımcıları belirleyecekler. A-B-C-D sırasıyla 9-13 Mart, 16-20 Mart, 23-27 Mart ve 30 Mart – 3 Nisan tarihlerinde grup karşılaşmaları oynanacak. Bu noktadan sonra Playoff maçları oynanarak 10 Nisan tarihinde büyük final gerçekleşecek.

Exit mobile version