ESL Pro League Season 16 Playoff Heyecanı Başlıyor

Eylül ayı boyunca sürecek olan ve grup aşaması dört haftaya yayılan ESL Pro League Season 16, sonunda grup aşamasını tamamlayarak Playoff aşamasına geçti. Artık büyük ödül olan $175,000 ve BLAST Premier World Final 2022 bileti için takımların çok farklı bir seviyede kozlarını paylaşacağı etkinlik yine 2 Ekim tarihinde oynanacak olan büyük final karşılaşması bitene kadar bizlere nefis bir CSGO şöleni sunacak.

Temsilcimiz Eternal Fire’ın D Grubu mücadelesinde maalesef ucundan ıskaladığı Playoff şansından sonra fikstür belli oldu. Açılış round’undan sonra çeyrek finale doğru grup liderlerinin eşleşmelerine geçecek olan etkinlikte açılış round’unda sekiz takım iddiasını sürdürmek üzere karşı karşıya geliyor. İlk round maçları sırasıyla Fnatic vs. Liquid, FaZe vs. Complexity, FURIA vs. Outsiders ve Heroic vs. Natus Vincere eşleşmeleri şeklinde Bo3 formatıyla ekranlarda olacak. Çeyrek finalde ise bu karşılaşmalardan galip ayrılan takımları sırasıyla Cloud9, MOUZ, G2 ve Vitality bekliyor. İkişer güne yayılan açılış round’u ve çeyrek final karşılaşmalarından sonra 1 Ekim tarihinde yarı final, 2 Ekim tarihinde ise etkinliğin tek Bo5 karşılaşması olan büyük final mücadelesi bizlerle olacak.

An itibariyle Fnatic ve Liquid karşılaşması 1-1 skorla sürüyor ve Inferno ile Overpass‘ten sonra karar haritası Ancient‘ta takımlar etkinliğe tutunmak için var güçleriyle mücadele ediyorlar. Maça özellikle Fnatic ekibinden nicoodoz‘un performansı damga vurmuş durumda. Bu karşılaşmanın ardından ise FaZe ile Complexity ekipleri sahaya çıkarak kimin çeyrek final biletini alacağını belirlemek için çarpışacaklar.

Exit mobile version