ESL Pro League Season 17 Başlıyor

Bu yıl değişen formatıyla birlikte CSGO sahnesinin en prestijli etkinliklerinden biri olan ESL Pro League, 17. sezonuyla birlikte bugün başlıyor. 8’er takımlı 4 grupta toplam 32 takımın $850,000 ödül havuzundan pay alabilmek için mücadele edeceği bu dev etkinlikte temsilcimiz Eternal Fire da A Grubu’nda yer alıyor.

Gruplarda 4 takımın eleneceği, kalan 4 takımın ise grubu tamamladıkları sıralamaya göre Playoff aşamasının farklı noktalarına yükseleceği Grup Aşaması’nda tüm karşılaşmalar Bo3 formatında oynanacak. Grup liderleri doğrudan çeyrek finale yükselirken grup ikincisi olan takımlar ikinci Playoff round’unda yerlerini alacaklar. Grup üçüncüleri ve son şans aşamasından çıkmayı başaran takımlar ise birinci Playoff round’undan yola devam edecekler. Playoff’ta tekli eleme ile daha sert bir mücadele yaşanacak ve 26 Mart tarihinde Bo5 formatındaki tek maç olan Büyük Final ekranlarımızda olacak.

Şampiyon olan takımın alacağı büyük ödülün $200,000 olduğu bu nefis mücadeleyi ESL’in Twitch ve YouTube üzerindeki resmi kanallarından izleyebilirsiniz. İlk karşılaşmasını HLTV sıralamasında zirvede olan G2 ile yapacak olan temsilcimiz Eternal Fire’a bu zorlu yolculukta başarılar diliyoruz.

Exit mobile version