ESL Pro League Season 17 C Grubu 1. Gün Sonuçları

Dün başlayan ESL Pro League Season 17 C Grubu mücadelesi, açılış maçlarıyla ekranlardaydı. Dört maçın dördünde de 2-0 skor gördüğümüz bu açılış serisinde maçların ikisi çok hızlı biterken diğer ikisi nispeten çekişmeli birer rekabete sahne oldu. Oynanan maçların özetiyle sizleri baş başa bırakıyoruz.

Grubun ilk iki karşılaşması FaZe vs. Rooster ile paiN vs. NiP eşleşmeleriydi. FaZe Clan ve Rooster arasındaki karşılaşma Nuke ile Inferno arasında oynandı. Beklendiği üzere FaZe üstünlüğüyle geçen karşılaşmada sırasıyla gelen 16-6 ve 16-7‘lik FaZe galibiyetleri, maçın çok çabuk bitmesiyle sonuçlandı. Aynı saatlerde oynanan paiN vs. NiP karşılaşması ise çok daha çekişmeliydi. Sırasıyla Nuke ve Vertigo haritalarında oynanan karşılaşmada takımlar birbirine oldukça denk bir mücadele çıkarsa da kritik anlarda rakibine üstünlük kurmayı başaran NiP ekibi iki haritada da 16-13‘lük galibiyete ulaşarak bir üst tura yükseldi.

Grubun diğer iki karşılaşması Grayhound vs. Vitality ve OG vs. 00NATION şeklindeydi. Grayhound ile Vitality arasındaki karşılaşma sırasıyla Inferno ve Vertigo haritalarında oynandı. Vitality’nin açık ara üstünlüğüyle hızlı sona eren maçta sırasıyla 16-4 ve 16-5‘lik iki galibiyet gördük. OG ve 00NATION karşılaşmasında ise ilk harita uzatmalara giderken ikinci harita diğer maçlarda olduğu gibi hızlı sonuçlandı. Sırasıyla Ancient ve Mirage haritalarını izlediğimiz maçta Ancient haritasında skoru 15-9‘a getiren OG ekibi, maçın uzatmalara gitmesine engel olamadı ve ilk uzatmada da taraflar birbirine üstünlük sağlayamadılar. İkinci uzatmada ise tekrar üstünlüğü ele geçiren OG, bu haritayı 22-18 kazanmayı başardı. Bu noktada maçtan düşen 00NATION, Mirage haritasında varlık gösteremedi ve OG bu haritada da 16-6‘lık net bir üstünlükle galip geldi.

Grubun bugün oynanacak olan karşılaşmaları, üst seri yarı finali ile alt seri açılış karşılaşmaları olacak. Bu karşılaşmaların sonunda üst seri finalinin katılımcıları belirlenecek. Alt seride ise yarı final fikstürü belli olacak.

Exit mobile version