ESL Pro League Season 17 Çeyrek Final Aşaması Başlıyor

Geçtiğimiz iki gün boyunca giderek yükselen ve sonunda beklenen duyurunun gelmesiyle ortalığı kasıp kavuran Counter-Strike 2 heyecanı, Playoff haftasında olan ESL Pro League Season 17 etkinliğini gölgede bıraktı. Playoff mücadelesinin ilk iki aşamasında gruplardan ikinci, üçüncü ve dördüncü sırada çıkan takımlar kendi aralarında son düzlüğe ulaşabilmek için mücadele ettiler. Bugün ve yarın oynanacak olan karşılaşmalarda bu takımların arasından çıkmayı başaran ekiplerle grup liderleri karşılaşacaklar.

ESL Pro League Season 17’de bu akşam oynanacak olan maçlar Cloud9 vs. MOUZ ile Vitality vs. ENCE şeklinde. Yarın akşam ise FORZE vs. FaZe ve Heroic vs. Natus Vincere maçları oynanacak. Geçtiğimiz iki günün mücadelelerinde Playoff aşamasına 1. round ile başlayıp Çeyrek Final ipini göğüsleyebilen tek takım Natus Vincere oldu. Grup liderleriyle eşleşen diğer takımlar ise yine grup ikincileri olan FaZe, MOUZ ve ENCE. Playoff’a çıkan takımlardan 00NATION, Outsiders, Fnatic, FURIA, paiN, Liquid, G2 ve Movistar Riders böylece etkinliğe veda etmiş oldular.

Geriye HLTV Top 20 listesinin dışından sadece FORZE‘nin (#27) kaldığı 8 takım artık hataya yer olmayan bir mücadelenin içerisindeler. Şampiyonun $200,000 ödülü eve götüreceği bu son 8 fikstüründe Çeyrek Final aşamasında elenen takımlar $35,000, Yarı Final aşamasında elenen takımlar $50,000, ikinci olan takım ise $90,000 ödül alacaklar.

Exit mobile version