ESL Pro League Season 17 Detayları Belli Oldu

Bu yıl yeni ve farklı bir formatta karşımıza çıkacak olan ESL Pro League etkinliği, Season 17 ile 2 hafta içinde başlamaya hazırlanıyor. IEM Katowice etkinliğinden sonra gözlerin üzerinde olacağı bu büyük mücadele, $850,000 değerinde ödül havuzuna sahip. 22 Şubat tarihinde perdeyi açacak olan etkinlik, Malta’da gerçekleştirilecek.

ESL Pro League, bu sene bambaşka bir formatla karşımıza geliyor. Dört adet üçlü eleme grubunda takımlar yoğun bir mücadeleden geçecekler. Tüm maçlar Bo3 üzerinden oynanacak ve Playoff aşamasına 8’er takımın olduğu gruplardan 4’er takım yükselecek. Grup liderlerinin çeyrek final bileti alacağı mücadelede grup ikincisi olan takımlar ikinci Playoff round’una yükselirlerken grup üçüncüleri ve son şans aşamasından çıkmayı başaran takımlar ise birinci Playoff round’undan yola devam edecekler. Playoff aşaması tekli eleme usulü oynanacak ve Büyük Final karşılaşması hariç tüm maçlar yine Bo3 üzerinden oynanacak. Büyük Final ise alışılageldiği üzere Bo5 olacak.

Büyük ödülün $200,000 olduğu bu dev etkinliği ESL’in Twitch ve YouTube üzerindeki resmi kanallarından izleyebilirsiniz. Aynı zamanda ESL resmi web sitesi de maçları canlı yayınlayacak.

Exit mobile version