ESL Pro League Season 18 Grupları Belirlendi

ESL, uzun yıllardır süren prestijli CSGO etkinlik serisi ESL Pro League Season 18 için katılımcıların dağıtıldığı grupları belirledi. 30 Ağustos tarihinde başlayıp 1 Ekim tarihine kadar sürecek olan bu etkinlikte takımların kuraların çekimi ESL Dünya Sıralaması üzerinden gerçekleştirildi. Yalnızca kalan son dört takım slotu için oynanacak olan bölgesel elemelerin sonuçları henüz gelmiş değil. Buradan gelen takımlar da dört gruba birer takım şeklinde dağıtılacak. Temsilcimiz Eternal Fire da Avrupa elemelerinden gelecek olan takımlara ayrılan iki slottan birini alabilmek için bu elemelerde mücadele edecek.

https://twitter.com/ESLCS/status/1672258912727203842

ESL Pro League Season 18, 32 takımın dört gruba ayrıldıktan sonra kendi aralarında üçlü eleme usulü gerçekleştirilecek olan Grup Aşaması mücadelesinden Playoff slotu almaya çalıştığı kıran kırana bir kaos ile başlayacak. Playoff aşamasında ise tekli eleme usulü oynanacak karşılaşmalar önce iki Playoff maçı, ardından çeyrek final, yarı final ve büyük final ile gerçekleştirilecek. Gruplardan üçüncü sırada çıkan ve Son Şans Aşaması‘ndan galip ayrılan takımlar ilk Playoff maçından yola devam ederken grup ikincileri ikinci Playoff maçından, grup liderleri ise çeyrek final aşamasından bu son mücadeleye dahil olacak.

Gruplardaki isimler ise her zaman olduğu gibi birbirinden iddialı. Kısaca grupların dağılımını sizlerle paylaşalım. An itibariyle yedişer takımın belirlendiğini ve son birer takımın elemelerden çıkacak sonuçlarla netleşeceğini de tekrar hatırlatalım.

Her hafta bir grubun maçlarının oynanacağı ve Eylül ayı boyunca CSGO tutkunlarını rekabete doyuracak olan ESL Pro League Season 18 için biz şimdiden sabırsızlanıyoruz. Etkinliğe katılma mücadelesi verecek olan Eternal Fire ise 14-16 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan elemede Into The Breach, Bad News eagles, SAW gibi önemli rakiplerle karşılaşacak. Temsilcimize bu zorlu yolculukta başarılar diliyoruz.

Exit mobile version