ESL PUBG Masters 2021 Europe Summer Finali Başlıyor

PUBG severlerin heyecanla takip ettiği serilerden ESL PUBG Masters 2021 Europe Summer etkinliğinde artık Final Aşaması başlıyor. Avrupa’nın dört bir yanındna oldukça büyük iddialarla sahaya çıkmaya hazırlanan 16 takım, 4 gün boyunca toplam 24 maçta karşı karşıya olacak.

Üst ve Alt seri etaplarından eleme ve davet yoluyla Büyük Final için bir araya gelen takımlar, toplam $50,000 değerinde ödül havuzundan büyük payı almak için rekabet edecekler. Aynı zamanda özellikle üst sıralardaki takımlar oldukça yüklü miktarlarda PGC puanlarıyla da ödüllendirilecekler. Şampiyon olan takım $10,000 değerinde büyük ödülün sahibi olacak. Turnuva Squads FPP modunda oynanacak.

Son 16’ya kalan takımların listesinin oldukça iddialı olduğundan bahsetmiştik. Bu 16 takımın arasında bizleri temsil edecek olan iki ekip ise ORGLESS, Supermassive Blaze ve Digital Athletics olacak. Takım listesinin tamamı ise şöyle.

Bu büyük mücadeleyi 24 Temmuz 2021 TSİ 19.00’da PUBG Türkiye’nin resmi Twitch kanalından tüm PUBG severler ile takip edebilir, ve hafta boyu sürecek olan heyecana ortak olabilirsiniz.

Exit mobile version