eSports360 Özel: Iroh ile 5 Soru

eSports360 Özel: Iroh ile 5 Soru

Dünyanın neresine giderseniz gidin, farklı milletten oyuncular ile bir arada oynamak güçlü bir kimya, anlayış ve adaptasyon gerektirir. Bugün, bunu yapmanın ötesine geçen, dahil olduğu Team SoloMid PUBG takımı ile PCS#1 Şampiyonu olan Ömer “Iroh” Develi’ye 5 soru sorduk.

e360: Merhaba Şampiyon. Bize PCS#1’in nasıl olduğunu söyleyebilir misin? Gördüğümüz kadarıyla sonlara doğru daha rahat olan bir galibiyet kazandınız, bunu bekliyor muydunuz?

Merhabalar, PCS#1 harikaydı, son güne çok iyi başladık ve bunun rahatlığını sonlara doğru da üzerimizde hissediyorduk. Bu sıralar takımca ilk günleri kötü oynayıp adaptasyon sürecini geride bıraktıktan sonra son gün patlama yaşıyoruz; o yüzden bunu bekliyorduk.

e360: Christopher (Fexx) ile oynamak nasıl yardım ediyor? İkiniz de konuşmanıza gerek kalmadan anlaşacağınız noktaya geldiniz mi?

Fexx takıma en son katılan oyuncuydu, hem onun hem de bizim uyum sürecimiz tamamlandı ve ondan beklediğimiz performansın da üstüne çıkarak ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu gösterdi. Oyunlarımız birbirine yaklaştığı için minimal konuşma ile de oyunu sürdürebiliyoruz tabi.

e360: Muhtemelen PCS#2’yi izliyorsundur, genel olarak rekabeti nasıl buluyorsun? Beklenmedik bir kazanan tahminin var mı?

NA (Kuzey Amerika) maçlarının birkaçını izleme fırsatım oldu, rekabet aşağı yukarı her bölgede olduğu gibi çok iyi. NA’den sürpriz beklediğimi söyleyemem. Shoot to Kill takımının NA’de zirvede olmaya devam edeceğini düşünüyorum.

e360: Bu yıl mücadeleleri -maalesef COVID sebebiyle- tamamen çevrimiçi gerçekleşiyor. Sahne ruhu olmamasına rağmen seni şu ana kadar en çok heyecanlandıran hangisiydi?

Sahne ruhu ve turnuvayı oynayan herkesin yüz yüze olması, takım arkadaşlarınla oyun dışında da vakit geçirebilmek gerçekten müthiş bir olay. Beni PCS2’ye giderken en heyecanlandıran şey bu sene genelinde yakaladığım başarılara bir kupa daha ekleyip başarmanın hazzını tekrar yaşamak diyebilirim.

e360: Sağlıklı beslendiğini biliyoruz. Diyelim ki bir gün boyunca abur cubur yemenin sana bir zararı olmayacak. O günkü menünde ne olurdu?

Eheh, son zamanlarda pek sağlıklı beslendiğimi söyleyemem. Bol kahve, muz ve Pringles sanırım.

Exit mobile version